Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lerduvor

Undrar över dessa lerduvor
som över himlen ständigt dyker upp
skotträdda är de inte
Fast de är ju enbart lera
och tänker inte själva
annars hade de varit försiktiga
och inte närmat sig min utpost




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP