Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubinröda cocktailbär

Han med rösten.
Han med språket.
Han med drömmarna.
Han med längtan.
Han med dikten.
Han med texten.
Han med lusten.
Han med orden.

Hon med orden.
Hon med lusten.
Hon med texten.
Hon med dikten.
Hon med längtan.
Hon med drömmarna.
Hon med språket.
Hon med rösten.

Han och hon.
Hon och han.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-02 01:33



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Båda hade drömmarna gemensamt tillsammans blev de ett.
2020-10-02

  Solstrale VIP
Så jämlikt skulle man önskas att det vore, ... Fint skaldat om kärlek! :)
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP