Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgen



Allting kan gå i tusen bitar
det är då människan går sin egen väg
uppsöker sin fredade oas
för att inte gå i kras
varje gång avgrunden blottar
sitt fula ansikte
känns sorgen övermäktigt tung
allt fler känner vanmakt
över vad som händer med framtiden
då nutidens beslut pekar
mot avgrunden
en ängel gick genom mitt hus
med släckta ljus
och slutna ögon


Sorg är inte en sjukdom
det är en process säger doktor Phil
sorgen måste städas bort
i dagens samhälle
allt ska vara kliniskt polerat
städax även för sjukdom
A-människor efter
Führens koncept




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-10-03 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP