Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bodde i småland.jobbade på träfirmor . sågade av 2 finger toppar på vänster hand,hade stått där i 2 år


olyckan.

en trasig hand,8 månader i band.
två trasiga finger toppar när sågen och fingrar hoppar .
olyckan hände snabbt, jag hade inte fatta nåt knappt,
en slö såg klinga, mig i olycka bringa.
finger topparna var borta, dom blev för korta.
en blev brutet, jag kan inte ha handen knuten.
dommisslyckas att operera, dom vet inte mera,'
jag fick mig lära, att spikar i handen bära.
nu har dom opererats bort , men fingrarna är för kort.
jag har svårt att hålla nåt hand, får gå med det i stöd band.
jag kan inte mycket göra, alt har blivit en riktig röra.
man kan inte göra lika mycket som förut,
fast nu är det inte slut.
jag fik kraften ovan i från.
livet är bara ett lån, av siv birgitta
jag tror alt som händer har en mening
att man skall tänka vad som är viktigaste.
inte bara hinna så mycket som möjligt




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2020-10-03 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP