Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20190118 kl 09:01


skuggmästaren


oheliga klick avstäms med bokmärke av samma valör
men herr S det har dörrvakten ingenting för
alldeles för många röda bockar i kanten
enbart mera ledsen fast i det stora hela
en droppe i havet

"Väldigt lik en av mina gamla texter som jag rensade bort
förut för att öka min kvalitet på mina texter, men slutraden
var "få vara mig själv", så det är inget plagiat, men
chansen att du har kommit på näst intill exakt samma dikt
och rubrik är säkert för att du har läst min förra och gjort
om den och jag gissar att det är en person som är psykiskt
störd, som bör söka vård för sina fanatiska problem och
sjukdomar omgående!"

WOW vilka ovationer blixt och dunder
det är liksom inte min grej vara sarkastisk
men den som det förtjänar...
fostran får vi som barn med krav och motivation
ännu en och annan känga
det lär oss tidigt veta hut
att bli gammal är obligatoriskt om vi får överleva
men att bli vuxen är frivilligt

vad jag menar det...vi kan vara som barn
fastän vi är vuxna, så långe vi förmår se möjligheterna
är nyfikna på vad som väntar runt hörnet
då är vi lyckliga

vi ska kunna se blomman utan att plocka sönder den
låta ögat känna glädje av skönheten
känna doften och njuta av solen
och den blå himlen som får fröet att krypa ur jorden
sträcka sig mot våren

REMEMBER

alla händer jag sträckte fram
vad kom tillbaka aska och damm
sot i håret
solkig i själen
ångest havet
tömmer koppen
till brädden fylld av tårar
orden som sårar
spikar och glas ska du gå över
alla träd är döda
- avgrundsluft spyr kudden
enbart ett monster gör allt
ödelägger skövlar människoliv
vem bryr sig idag
bit för bit
förvandlas alla till skuggor

så många sidor har över tid invaderats
när ägaren inte satt på stolen
det som överträffar- min hand kommenterat
en del av texterna
faktotum flera skapade under klokugglans sjukdom
men idag har herr S sina dörrvakter där
trots all sin makt
vad är en utan tennsoldater
vad berättar sagor om karaktären
hos herr fingerfärdig
bitter sorg
över skurkfasonerna




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-10-03 14:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
som väl är älskade uggla.
det finns fördelar med arbete upp över öronen, det tar tid före allt lugnar
bra jag förberedd för redovisningen.
en förening kan vara gnetig om arvet även en djurskyddsförening.

2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP