Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fröet



inom oss bär alla på fröet
orden som kan slå ut i blom
vi kan bära dem
som en hård knut
oförmögen att föda dem
de ligger och skälver
under fosterhinnan
väntar på älvarnas islossning
de brusande forsarnas tid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-10-03 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP