Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stradivarius

 

ett levande hjärta

eller en finstämd Stradivarius

alla förmår inte beröras

eller spela på dessa instrument

stumheten breder ut sitt täcke

draperar sig i en briljant yta

en ännu djärvare slips

bjärta färger fångar de passerande

döljer hungern i ögat

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-10-04 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP