Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XV






det är

få saker

som

lyser

med

en



intensiv

kraft

som

den

svenska

tystnaden







Fri vers av Androiden VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-05 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så talande ord!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP