Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hondini


Goda grannar är något vara tacksam över
speciellt då de är typ Uppfinnarjocke
hade själv funderat ut en mirakelkur
så detta omöjliga djur
inte ställer till kalabaliken i Bendel
inbillade mig kompostgaller var hinder
glöm det Hondini kröp bakom och under
ett herrans under inte Baylie´s hängde med
HAN JAMMADE I HÖGAN SKY
undrade vad som stod på
men blev snart det varse
han låg gömd under en av grannens bilar
efter ringt på rusade grabben in i deras hall
och strax därpå bar det i lånad bur hem igen
halva gatan involverad, pinsamt
Men nu har en masonitbräda kommit på plats
så nu beklagar han sig över att inte spänningen få
Bra med grannar som har ett materialförråd





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-10-05 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP