Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svunna andetag

Flämtande andetag i skuggan 

Som om själva naturen 

Drar efter andan

 

Ekot skriker ut sin

Förtvivlan 

Över nejderna

 

Tysta står stadens stenstatyer

Och minns tillbaka

En höst i svunnen tid 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-07 06:55



Bookmark and Share


  helenita VIP

??????
2021-01-04

  Millner VIP
Läs in.
2020-10-11

  ULJO
Säger som Marita. Vad skulle vi då få höra?
2020-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Tänk om stenstatyer kunde tala!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP