Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina djur.


glädjen ni sprider.

glädjen ni sprider till oss,
alla era tokig heter.
ger mig kraft,
känner mig glad.
när man ej mår bra,
i går köpte jag till er .'
ett stort klös träd. det var 140 cm -
räckte mig till hakan.
ni var nyfikna när jag kom hem.
ni var med och tittade .
sen klättrade ni .
nu kanske jag får ha.
minna soffor i fred,
hunden var jätte lycklig,
hon fick en kyl madras.
tack för att ni finns .
mina galna djur..
ni gör att jag orkar.
av siv birgitta skrev 3,7 2020




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-06 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP