Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snaran




Då snaran dras åt
och inte en ö finns i sikte
kan allt plötsligt vända
det är ett mirakel
som kan vara svårt att förstå
Det är du som tänder ljuset
och molnen de rämnar
plötsligt sker under
stegen känns lätta att gå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-10-06 15:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2021-07-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP