Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opposites attract


Att söka vara den andre lik
fastän opposites attract

Den andre som vill ha mer av dej
Va mer som dej
Och du som vill äga det som
ingen kan
för att opposites attract

Att ha mer av motsatser i sitt liv
men ändå få va sig själv

Hur går det ihop
Är det ens sant?

En sanning utan relevans
bara för att den lät bra

Nej ensam är nog ändå bäst

Mot solnedgången på egen häst

Fastän lika kanske leker bäst

Så är det nog ändå så ibland
att opposites attract




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-07 11:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intressant grunnande. Vem blir man attraherad av? Tror nog mer på "lika barn..." än på opposites.
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP