Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen brittsommar i år

 

Ena stunden glimtar solen
andra faller skuren
rena turen
något litet hinner avverka
för att kunna
Drömbåten sjösätta till våren
då regnet skrålade som värst
kvistmalen väsnades som en stenkross
började undra om det var tomt däruppe
ekot från maskinen
studsade runt som en pingpongboll
lättad då regnet upphörde
bar ut till stationerna
det som ska göras då solen skiner


Inte märkligt folk får tinnitus,
som arbetar bland oväsen dessutom tröttar

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-07 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP