Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rösten

 

 

skriver för den som talar, skriver inte för mig
utan för dig som behöver
känna grönt gräs under sina hovar
känna luften silversval genom sin man
känna friheten tala
tungornas språk
Du som sveks av allt och alla
jag är strimman ljuset i mörkret
röken från mjölken som svalnar på trappan
genom dina ögon varje dag
timme efter timme rör du vid min själ
jag läser dina tankar när du talar
vi andas blott i en strimma av ljus
vi är gnistor av samma eld
två halvor av ett
 
Kärleksfulla kramar <3
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-10-08 08:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP