Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla är duktiga på något

 

skrev en gång en klok uggla
och det måste jag hålla med om
när världen blir för mycket somnar jag
behöver varken väckarklocka
eller medicin

det är en superbra talang
till slut har Latte fått nog
nu är det dags att vakna från din powernap
och startar sin trampmaskin
han växlar upp medan han spinner
det är i mediabruset vi lär oss

skilja agnarna från vetet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-10-08 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP