Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 11



sätter man bocken till trädgårdsmästare
blir det ogräs i rabatten
enbart månen i vattnet
ser vad natten sker
skuggor lyfter sina huvuden
ritar upp ett fasansfullt mörker
lögnare och mördare går lösa
då kan vi hälsa hem
om vi inte ser upp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-10-08 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP