Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glimtvis



kan ögat ibland fångas
fast ointresse finns
rader som smakar illa
Är de dumma? Nej de är helt medvetna
om att du finns älskade Uggla
Dricker ur bägaren än bitter
aldrig sprider de glitter
över dagarna dina
de står där bland skuggorna och flina
vilkas hand du en gång tryckte
De som gav dig stenar i konten
vem är felfri inte Vanheders
vapendragare

frågan någon efter hur många
de har trampat över
för att få igenom sin vilja?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-10-08 18:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
...
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP