Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God morgon älskade Uggla



I never forget
den sköra tid vi delade
the happy laughs
jag känner mera sorg över dem
who can never understand us
men glömmer heller aldrig föraktet de formulerade
so wise but still so stupid
sanningen förändras aldrig, enbart förutsättningarna

the strong can become weak of all kinds and lies society splashes over our body
but in our hearts lives forever the faith we lay in the hand of a loved one
and it is Beautiful
we never forget the golden drops
vi kan aldrig be om förlåtelse för den vi är
vi kan enbart tacka vår Skapare


God morgon underbara värld




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP