Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillningssjuk


är jag aldrig mera efter åren av ångest, lögner
och manipulation
sanning går inte att finna över nätet
den får vi själva uppsöka
över nätet skriver vi alltifrån vardagspoesi
lyrik rimmade flätor mm
men ångesten springer vi aldrig ifrån
och sorgen är en gammal vän
allt det har vi lärt oss känna igen
ingen dalt kan någon mera räkna med
då tänker jag på en dvärg
NOPE du har allt tur som blockade mig
annars hade jag kastrerat din tunga
fy fan vilken stor skit du är !
en enda person här har jag litat på
och gör alltjämt älskade Uggla
skam hur "familjen" behandlat dig och gör
nu vet vi båda vad de är i stånd att göra
mot de annorlunda
ingen har rättighet sälja ut endaste människa
den tiden är förgången då människor såldes
på auktion

Välkommen till den moderna tiden
då alla kan klä sig som de vill och umgås med vem
de vill och flytta vart de vill




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2020-10-09 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP