Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt ändå - litet svart humor


har alltid frågat mig varför dirigenten blir utmattad
han trakterar ju inget instrument
börjar få en susning, det frestar på hålla taktpinnen
många "extra händer" många trådar i luften
och musiken ska flöda enligt notbladet
då gäller det ta till nödlösningar
när dörren är stängd och dina gamla sidor dammas av
2020-01-28 fick jag hembesök, exakt ett år sedan sist
jag är din lord..i dag är det mera sällan
för klockverket har visat jag bryr mig inte
men så kommer alla de andra som läser
dockmakaren i bakgrunden drar i tråden
kasperdockorna dansar
har lärt mig förstå den kvävande röken
så mycket vånda över förstå
hur lågt människor kan falla i sin strävan
förstöra livet för andra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2020-10-09 11:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Med tiden lärt mig varför slösa energi på det värdelösa?
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP