Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min son kenny fick en vit nalle när han log på sjukhus sina 3 månader när han föddes , dom sa att han inte skulle klara sig nallen var med os i 20 år sen kastade jag den


lilla lilla nalle björn.

lilla lilla nalle björn,
du sitter i ett hörn.'
det är ingen som dig hitta.
där du ledsen får sitta
du vill bara ge ett barn tröst .
när det är ledsen vid ditt bröst-,
ni skall vara bästa vänner.
när barnet dig känner,
du får vara med när det går.
springer runt och står
du får vara med barnet i många år.
se det glädjas i bland en tår.
ni får vara bästa vänner .
när barnet dig känner .
du skall barnet glädje ge.'
när dig kommer dig bara se.
när du sover på din kudde.
får du drömma om hunden ludde .
av siv birgitta skrev 4.7 2020 , tänkte på när minna barn var små.
då skrev jag den här




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2020-10-09 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP