Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag satt och tänkte skrev den här på några minuter


galen.'

galen.
jag hör talen.'
jag är inte galen,
jag hör din röst.
när du ger tröst.'
jag kommer ner till jorden.
så du förstår alla orden.
.hur skall du vara,
jag lovar dig evigt svara ,
en tanke jag sänder .
så du vet vad som händer.'
, en kärleks låga.
ingen skall dig plåga
du får en framtids tro.
så att du i din själ får ro.
två utsträckta händer .
ger kärlek till alla länder.
alla människor är lika.
därför får vi inte varandra svika
en varm kärleks lycka , alla ska om varandra tycka av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-10-09 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP