Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blomman

 

Finns inget som berör lika mycket
som dina ords droppar
i handflatans blomma ryms 
de vackraste minnena 
som fick oss att överleva

vi delar dropparna vi dricker
älskade Uggla

du förstår mig så bra, lika som du är jag

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-09 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP