Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOLKATT

 

mellan jord och himmel

sitter den där, ser rakt genom

ditt ögas pupill

Den tar sats landar med ett plask

med sin tass

vispar den upp grumset till ytan

den läser dig som en uppslagen bok

Du kan aldrig gömma dig

Solkatten ser dig som du är under ytan

Aldrig någon som tänker på

den som envist slår ned på andra

förlorar sig själv 

vad glädje med det?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-10-09 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP