Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig händelsefattigt gokväll älskade uggla kram <3


Inburade



blir de efter slagsmålet så tofsarna rök
bortskämda får de en elektrisk stöt
då de ser mig passera förbi
vill ut omedelbart de också
och så börjar de bråka med varandra
lika envisa bägge två
arma kattfröken insåg säkrast fly
blev även tilltufsad
Aldrig sett kattslagsmål förut
fick själv utbrott över dumheterna
att försöka säga till en duett jamare
är som predika för döva öron
De påminner om Trumps korkade väljare
för husfridens skull blir de inburade
då jag måste passera deras revir
tills planteringen är klar
behöver arbetsro
men det ska bli roligt se vad de tycker
om vinter, när snöstjärnor faller






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-10-09 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP