Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte på livets mening.


gud skapade .

gud skapade vatten.*
dagen och natten.
han skapade kärleken på jorden.'
alla människor hör inte orden.
havet till dej talar .
du går i genom berg och dalar.
glädjen att gå ut.
ditt liv är inte slut.
det är hoppet du glömmer.
du i ditt hjärta gömmer .
vad glad vad världen dig ger .'
varje dag du vaknar upp och ser.
vi väntar på svar.
när slutar ondskan dar.
ljusets makter dig når .
ljuset makter du får,
ljusets makter att dela om kring.
runt till alla i en ring.
alla håller varandra i handen,
att aldrig lösa upp de banden, .
av siv birgtta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-10 08:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint poetat om livet, hoppet och ljuset.
2020-10-10

  Sparvögat VIP
Fint skrivet om ljusets sändebud och vikten av att hålla ihop...
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP