Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ruskprickar

 

Orosmoln tömde sin last
serverade bullar och bång
hade svårt vrida av kranen
Finns det ingen däruppe
som för detta dropp kan sätta stopp
väderguden drabbats covidsmittan 

Slagregnet ovanför pannan fortsatte 

Ruskprickar skakade ut
droppande fingrar
från himlen stadigt det skvätte
vertikalt horisontalt det fanns ingen
lägesförskjutning
oändliga timmar
före himlen ljusnade
då putsar vi på våra sår
reser oss på fötter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-10-10 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP