Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världen är full av dem


alla de som inspirerar, som lever sina liv på egna villkor
har själv mött flera förebilder som lyckats mot all odds.
Deras ord och tankar ger hopp och uppmuntran
deras liv och berättelser inspirerar att tycka om sitt eget jag
och det liv alla föddes till att leva!
Gå självsäkert i riktning mot dina drömmar.
Lev det liv som du har föreställt dig
låt ingen endaste stjäla det värdefullaste du har
dopgåvan från livet !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-10-10 16:16



Bookmark and Share


    Klipparen
Mycket bra och jättefin!
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP