Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrost...i mitt tycke fyndig bagatell

 

Dina avtryck har

lämnat djupa spår halkar

på dem när jag går

över nattgammal is som

en gång andats evig vår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 17:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om en pennförare själv är nöjd med sin text, oavsett innehåll, kan läsaren vara i trygg förvissning själv i detta.
2020-10-10

    ej medlem längre
Glasklar balansgång mellan hetta och köld.
2020-10-10

  Sparvögat VIP
Försvunnen kärlek lämnar djupa spår...
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP