Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knäskurar

Då jag tänker på
alla kortvändare vad de gjort
det är då himlens port
öppnar sig
Havet väller in
knäskurar varje dag
droppande floden
Tacksam att du lever
det lilla blir det stora
Tacksamhet över solen
Vi tänder ljuset
varje dag för vi ska
överleva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-10-10 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP