Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

Cellen i vågrörelser
Ett laboratorium
Bakas
Humlorna hummar och sjunger
Vingar vibrerar i stämmor
Jordmor vaggar av och an med hela kroppen




Prosa av Feminaz
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-11 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz