Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krigets offer

 

då resterna samlade

än splittrade

till naket nervknippe

kryper in i skalet

skärvor av ett liv

pulsen dämpar sig

händerna rör sig som fenor

gälarna öppnar och sluter

somnar i vassruggen

då storm gormar

piskar vågornas kam




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-10-11 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP