Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 22



Det handlar inte om världens tillstånd
utan oförsonlighetens åker
där de levande döda vandrar
i sin labyrint
förstockade kan ingen se
att himlen är blå
än mindre stjärnorna
dessvärre hopas farsoterna
natten blir till en oformlig stack av svärta
där slagregnet piskar våra ryggar
röda
varje dag

Familjen är en förbannelse
säj inte Nope
för jag vet vem jag menar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-10-11 13:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP