Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ton

 

Det stiger rök ur jordens mun
och morgon andas djupa tag
då solfingrar
tårar och dimslöjor smeker

Det glittrar så lustigt bland löven
vars brinnande ton
sjunger högre
jublar mot lågornas hem

Hela naturen förvandlas
höstens valv står vidöppna
då vinter anländer
dragen av sina Appaloosa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-10-12 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP