Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då vi ser mål och mening

 

hoppet och glädjen vi återvinner
i varandras närhet vi den återfinner
trots vägens slingrande stråt
så stämmer vi upp i en jublande låt
tag min hand älskade uggleben
vi stödjer varandra
du vet väl det är lättare att vara
uthållig om vi får uppuntran
som vi gör varje dag
och då vi ser mål och mening
så lyckas vi

vi behåller hoppet och ljuset
och kärleken riktigt nära
saknar dig varje dag
aldrig någonsin glömmer
känner du en humleduns på näsan
är det mitt näsvisa finger
så glad över dina brev
allt sparade 
 
kärleksfulla kramar <3
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-10-12 14:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så nära hjärtekram <3
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP