Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FULLÄNDAD

 

 

att vakna med dina andetag i mitt öra
dina ord över min kudde
din röst i min själ
bästa stunden att vakna till
då kan inte dagen annat än bli
alldeles helt underbar
 
kram <3



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-10-12 10:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gott att höra <<3
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP