Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsdröm

Språket når nuet
gong på gong
Det är drömmar som glesnar




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-13 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP