Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte varför jag greppade


en flaska coca-cola på vägen till kassan
himmelsk lycka dricker jag
varje droppe energi får ögonlock lyfta
ögon skådar tomma över bekräftelsen
skärva fogas till skärva
parkerade bilen står inte stilla
enstaka dag nyttjas
i somras då jag kom apropå
barndomsvän tröttad
"skulle laga mat till middag"
förstår sent omsider halvkväden visa
alla frågorna om rättigheter
det är farligt då trosvissa brister
de vandra i förvirringens salar
där Mästaren till dem talar
kanske han gick bort i Corona
frågar aldrig om sekten i Indien
Förstår nu vaga försök via vän
fattade ingenting, upptagen annat
förstår inte varför människor
inte berättar om det svåra
skäms över mig själv
var irriterad över ingen svarar
vare sig bostad ringer
då tiden går, desto hårdare blir knuten
hela själen blir sluten
över inte kunna lätta på trycket

En del sorger är lätta
andra kan brinna och låga
i dagar veckor och år
blir till outplånliga sår

Lämnade Elsa och vännen R som fortsatte
efter jag åkte,
två vändor till Kupan har jag gjort
lämnade budkaveln till R idag
eländes Jullan var även i huset
räckte ut en hand till sonen till damen
som gått bort natten, katten Kajsa som Jullan
fått tillbaka då damen hamnade på vården
morgondag ska vi gratta åskbollen
som alltid tänker på andra
R blev chockad veta Klas somnat
för 2 månader sedan, ruskigt vi hade glömt
meddela henne.

Varit på flera begravningar idag
kan inte förstå vad gnäller människor över
som har mat på bordet och alla friska
älskade klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-10-13 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP