Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visst ska vi ge blommor



medan vi lever varandra
inte lägga dem på graven
den som ligger där ser dem inte
visst ska vi ge blommor
medan vi lever
och berömma varandra
lyfta fram allt det fina
aldrig spara på orden
de ger glädjetårar
och vingarna blir lätta
och du är helt underbar
finns ingen som du
du gör mig glad varje dag
att veta du lever

älskade klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-10-13 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP