Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkepelagen - Gulag



är det i stunden när jag sitter i trädet
och ser hundarna
som jag grubblar varför
lustigt se valparna gläfsa
och svansarna vifta när de springer därunder

det uppväger obalansen

grymheten har fått ett namn
som vill utplåna vår mänskliga rätt
alla minnen vi har nolla oss , en stor skam

varför Lincolns självständighetsförklaring?

det är för de mänskliga fri- och rättigheterna
att vara den man är född till
oavsett ras, ålder, kön, religion, handikapp osv
mänsklig åkomma är
självbestämmanderätt över sitt eget liv

inget att bli bestraffad för!







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-10-13 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP