Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intressekonflikt



de som ständigt går i ekorrhjulet lider inte
av någon intressekonflikt
de går ständigt mellan A och B
om du känner dig utestängd, inget personligt

jag enbart hävdar mina demokratiska rättigheter
min rättighet att vara den jag är
fast Vanheder instämmer aldrig
att däri ingår yttrandefriheten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-13 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP