Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godnattälskade uggla


Cykelåkaren

Lögnaren är skicklig
utnyttja vindkraften från
den framförvarande
korsar mållinjen först
av luftdraget
Det är orättvisa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-10-13 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP