Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glädjetårar

 

sveper omkring mig

då jag fryser

Dina varma tankar

 

Godmorgonkramälskadeuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-10-14 07:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP