Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vänjer sig


Kriser blir till vardag
En dag i taget blir till veckor
Det fula, grå blir vackert
Man vänjer sig

Smärtan blir till sorg
Sorgen blir till saknad
Saknad blir till sår
Sår läker

Tiden blir min vän
Vännen blir till väntan
Väntan blir till vana
Man vänjer sig




Fri vers (Fri form) av Jeanne-Marie VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-15 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP