Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blåsa bort


går det blåsa bort det onda
mamma blåste på såret
och det onda dunstade
Händerna var varma
och levande var hjärtat

tidens tand tär hårt idag
för att värmen behålla
batterivantar bär
så inte inlandsisen tar över




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-10-15 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP