Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säcken

hur kan den så mycket rymma
säcken där vi bevarar
alla ord och tankar som redas ut
Helst före nattens slut
står samvetet där vitt och klart
och sömmar befrielsens rena tvätt

De samvetslösa drar varje morgon
på sig den smutsiga byken
till slut drunknar de i all sörja
trillar av pinn för kolten alltför sliten
Sedan står de där nakna framför Sankte Per
och försöker rentvå sig





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-15 08:57



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja de är alltför många som väljer att stanna kvar i smutsen tills det inte finns någon återvändo. Bra skaldat!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP