Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helt underbart klokuggla

då jag ser ut genom dagens fönster
sträcker solen in fingrar
mellan glas och gardin
samlar dessa dagar
de värmer mer än kamin
då midvinternattens köld
knackar på rutan
sover under dina grenar
lyssnar till din röst
som bosatt sig i mitt bröst
det ger oändlig tröst
Läsa och veta att du finns
gömd bakom molnbergen
avstånd finns inte då hjärtat minns
kärleksfullkram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-10-16 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP