Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Söderut


Vildgässen plogade himlen
molnen vinkade välkomna åter
vänta på oss ropade tre
eftersläntrare flaxade
vinglade över kornblå havet
söderut
De vet frostnätterna snart är kalla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-16 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP