Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Form: Dikt: 3 verser och 6 rader i varje- Tema: Fredag - Skrivet med inspiration #tack vare en #skrivuppgift via SkrivarSidans skrivgrupp på Facebook.


FREDAG ~ Venus vill världen väl


FREDAG

~ Venus vill världen väl

 

Solen går upp och ner i olika faser

Fördelar sitt ljus och livgivande gracer.

De visa gör sina observationer

Ser återkommande manifestationer.

De sorterar, namnger upplevelsen i begreppet tid.

Något vi alla lärt oss att kännas vid.

 

Året, här uppfinns vara i minst 364 dygn.

I väven genomfars tiden av tolv bärande stygn.

Månader är dess namn som haver ett femtioandra..

Veckor om 52, där sju dagar cyklar med varandra.

Veckan i väst, delas i sju delar i ett beslut.

Varje nyårsnatt, sker för året en ny debut.

 

Vad varje dag betyder, olika tyder sin vikt.

Kanske dagen för fred, kärlek och tillförsikt:

-är fredag, så fylld av Venus kärleksvibration.

Kanske öppnar vi då upp för himmelsk ton?

Kanske fyller vi fokus på med liv och hopp?

Kanske fylls hela universum i vår lilla jordakropp?

.

.

En dikt med Victoria inside

© DominiQue NVC Costa

  ?

 

 

Skrivet med inspiration #tack vare en #skrivuppgift
via
SkrivarSidans skrivgrupp på Facebook. <3




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-16 20:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Trevligt resultat du fick till! :) gör en inspirerad! Tack!
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen